fbpx

Video Panduan Bina Website

  • Step-by-step
  • Tanpa Koding
  • Drag & Drop je
  • Dalam Bahasa Melayu
  • Untuk Beginner

Dah lebih 360 usahawan di Malaysia dah dapatkan manfaat dari video tutorial cara bina website dari SIFUWEBS ni!

Ratings :
4.5/5
  • 1 day left at OFFER price!

MODUL VIDEO INI ADALAH TERBUKTI

Modul Video ini dihasilkan oleh AIMAN SANI, Web Designer sambilan sejak tahun 2016 yang telah membina puluhan website untuk client dan telah banyak berkongsi ilmu pembinaan laman web kepada puluhan usahawan seluruh Malaysia Jadi, modul yang disertakan dalam Video Panduan ini adalah yang terbukti boleh diikuti oleh semua usahawan yang nak bina landing page sendiri di rumah masing-masing

New Normal

Website kini menjadi NEW NORMAL kepada bisness dan jenama yang nak kekal lama. Semua bisnes WAJIB miliki website supaya kredibiliti meningkat di mata pelanggan

Ini Masanya

Inilah masanya untuk tingkatkan visibiliti bisness anda di Google dengan website anda sendiri! Inilah masanya untuk tingkatkan visibiliti bisness anda di Google dengan website anda sendiri! 

Ciri Menarik Untuk Anda

Video tutorial ini dihasilkan oleh seorang usahawan, untuk usahawan macam anda!

Platform No.1 Di dunia

Video tutorial ini akan ajar anda bina website guna platform website No.1 di dunia iaitu WordPress

Video Step-by-step

Video ini akan guide anda buat website step-by-step dari "ZERO" hingga siap dan terus boleh terima pelawat dan payment

Visibiliti Meningkat

Visibiliti bisness anda akan meningkat selepas anda membina laman web. Senang pelanggan nak cari anda di carian GOOGLE

Dalam Bahasa Melayu

Video tutorial ini diajar dalam Bahasa Melayu sepenuhnya bagi memudahkan pemahaman anda

Tanpa Sebarang Coding

Video panduan ini akan mengajar anda semua cara mudah dan ringkas untuk bina website tanpa sebarang koding!

Untuk Beginner

Video tutorial ini dikhaskan untuk menjadi panduan "beginner". Ratusan founder telah berjaya follow tutorial ni dengan berjaya

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

Bab Bonus 1 Plugin Tambahan (Durasi 4minit)

Dalam bab ini, saya akan kongsikan beberapa plugin tambahan yang penting untuk keselamatan dan kelajuan website landing page anda.

SIAPA YANG WAJIB DAPATKAN EBOOK INI?

  • Usahawan yang nak jimat kos bina website sendiri dirumah
  • Usahawan yang nak visibiliti dan kredibiliti jenama & produk meningkat di Google
  • Usahawan yang nak belajar ilmu baru
  • Usahawan yang nak perniagaan anda berjalan 24jam sehari, 7 jam seminggu
  • Usahawan yang nak tambah funnel jualan dengan wesbite
  • Usahawan yang dah terasa kedai tak dapat bukak sebab customer tak datang akibat Covid-19
  • Usahawan yang nak maju selangkah kehadapan berbanding pesaing anda

APA KATA MEREKA SELEPAS FOLLOW VIDEO PANDUAN INI?

Salam Perkenalan

Sebagai usahawan sepenuh masa sejak 2015, saya sentiasa menambah ilmu untuk memajukan perniagaan hinggalah satu ketika saya merasakan jenama saya ini perlu ada “visibiliti” di carian Google untuk menaikkan kredibiliti bisness saya melalui Website, jadi saya mula belajar cara membina website. Dan dengan ilmu inilah saya akan kongsikan dengan anda semua dalam bentuk Video Step-by-step bermula dari "ZERO"
AIMAN SANI
Sifuwebs Trainer

Dapatkan Video Panduan Sekarang

Koleksi video tutorial Step-by-step dari "ZERO" terkini yang telah diupdate bagi tahun 2020!

Offer Sehingga

Offer sehingga 50% sempena Ramadhan , Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan bila-bila masa!

Cara Bina Website Profil Syarikat

Video tutorial step-by-step dari “zero” cara hasilkan website company profile yang menarik dan kemas untuk menaikkan lagi kredibiliti dan visibiliti syarikat anda di carian Google.

  1. Cara Beli Hosting & Domain
  2. Cara Install WordPress
  3. Cara Install Theme
  4. Cara Install dan Plugin Elementor
  5. Cara bina pages
  6. Cara Menggunakan WordPress+Elementor untuk hasilkan website yang menarik
  7. Bonus : Basic Website Search Engine Optimisation

6 Video | 60 Minit | Beginner

Rm 137

RM 250   50% off

  • 1 day left at this price!
Ratings :
5/5

( 31 ratings )

Cara Bina Landing Page

Video tutorial step-by-step dari “zero” cara hasilkan website jenis Landing Page, Minisite atau One Page Website. Lengkap dengan Payment Getaway untuk terima pembayaran.

  1. Cara Beli Hosting & Domain
  2. Cara Install WordPress
  3. Cara Install Theme
  4. Cara Install dan Plugin Elementor
  5. Cara bina page-page
  6. Cara Menggunakan WordPress+Elementor untuk hasilkan website yang menarik
  7. Cara terima pembayaran atas talian menggunakan  Billplz
  8. Bonus : Basic Website Search Engine Optimisation

8 Video | 70 Minit | Beginner

Rm 137

RM 300   40% off

  • 1 day left at this price!
Ratings :
5/5

( 29 ratings )

Cara Bina Website Ecommerce

Video tutorial step-by-step dari “zero” cara hasilkan website ecommerce. Pelanggan boleh view page  SHOP kemudian ADD TO CART dan menerima pembayaran melalui payment getaway. Lengkap dengan integrasi Easyparcel untuk print Airwaybill.

  1. Cara Beli Hosting & Domain
  2. Cara Install WordPress
  3. Cara Install Theme
  4. Cara Install Plugin Woocommerce dan  lain-lain
  5. Cara bina pages
  6. Cara Menggunakan WordPress+Woocommerce
  7. Cara Masukkan Produk
  8. Cara Urusakan Produk dan Order
  9. Cara terima pembayaran atas talian menggunakan  Billplz
  10. Cara Integrasi Website dengan Easyparcel
  11. Bonus : Basic Website Search Engine Optimisation

8 Video | 80 Minit | Beginner

Rm 157

RM 350   45% off

  • 1 day left at this price!
Ratings :
4.5/5

( 227 ratings )

NAS Puncak Alam Resources (JM0923428-U)

©2020 SIFUWEBS.COM | All Rights Reserved